Vi i Invacare har valgt å ta et aktivt miljøansvar ved å ta grønne og bærekraftige valg i alt vi gjør. Ett av disse grepene er å unngå at fullt brukbare kvalitetsprodukter blir kastet eller stående på lager.

På denne siden vil vi derfor legge ut ulike demo- og lagerprodukter som til enhver tid er tilgjengelig for salg - til en redusert pris. Om ikke varen er ny er produktet likevel som nytt å regne - med kvalitet, komfort og sikkerhet som tre sentrale stikkord.

Billigere for deg. Bedre og bærekraftig for planeten.
Alber Erivo sammenleggbar elektrisk rullestol
Svært lett og sammenleggbar elektrisk rullestol fra Alber. Stolen foldes enkelt sammen ved hjelp av kun én enkel håndbevegelse, noe som gjør stolen svært brukervennlig. Utmerket seteergonomi og komfort Kraftig batteri gjør det mulig å kjøre lengre avstander uten problemer.


Pris: kr 35 000*,-
Omega Eco H440 toalettstol
Praktisk og komfortabel toalettstol med tidløst design som passer perfekt både til hjemmet og institusjon. Stolen er enkel å høyderegulere (fra 40,5 - 58,5 cm) og enkel å rengjøre. Komfortabel innleggsplate for setet. Maksimal brukervekt: 140 kg


Pris: kr 650*,-
Aquatec 90000 toalettforhøyer - 10 cm
Fast toalettforhøyer med et robust sete som festes enkelt ved hjelp av et innovativt klikk-system, uten bruk av verktøy. Store utskjæringer foran og bak på toalettringen forenkler stell. Enkel å rengjøre. Leveres uten armlener*. Tilgjengelig i setehøyde 10 cm.

*Oppfellbare og avtagbare armlener er tilgjengelig som tilbehør.


Pris: kr 380*,-
Advantik P2831 barnekrykke
Fargerik og praktisk krykke for barn. Lett, høydejusterbar og med støtdemping. Høyderegulering krykke: 50-72 cm. Høyderegulering albuestøtte: 17,5-22,5 cm. Maksimal brukervekt: 100 kg


Pris: kr 150*,-/par
PAKKEPRIS: 1 stk ISA Standard personløfter og 2 stk tilhørende aktivseil
Vår nye aktive personløfter ISA, Invacare Stand Assist, har fått gode tilbakemeldinger fra kunder. Pakketilbudet inkluderer 1 stk ISA Standard aktivløfter og 2 stk aktivseil i valgfri type og størrelse. Velg mellom løfteseil aktiv og/eller forflytningsseil aktiv. 


Pakkepris: kr 14 500*,-
Spørsmål?
Kontakt kundeservice på norway@invacare.com / 22 57 95 00

*Alle priser er eks. mva.
Frakt tilkommer på alle ordre.